15 December 2010

ERALLI TURNS THREE

Wah dah besar anak mama yek.. dah tiga tahun hari nih.. tapi masih bertatih nak diapers off.. so far dah berjaya 2 day diapers off waktu siang.. tapi ada jugak sekali terbabas...hehehe denda nanti nak?...

Celebration tahun nih tak sehebat tahun lepas sebab mama sibuk nak buat macam2 renovation, tapi mama beli ice cream cake baskin robin jer.. dan Mak Wan buat BBQ bersama dengan Tanty.. nampaknyer tiap2 tahun celebrate ngan Tanty lah yek...beza 5 hari jer ngan Tanty.. Tanty.. Alli still tunggu hadiah dari Tanty nih...

Semalam Alli buat photoshoot dekat kids studio bagi merakamkan detik2 mencapai umur tiga tahun punya lah pandai bergaya tapi malu kalau ramai orangtengok.. tak sangka pemalu yek.. photographer cakap semua gambar cantik.. macam nak buat calender jer.. heheheh..nanti dah siap mama publish kat sini yek..

Umur tiga tahun nih Alli still cakap pelat, pakai diapers, minum dalam botol dan makin lasak.. owh Alli dah pandai pilih baju mana nak pakai kalau keluar rumah.. fasionista betul lah..

Mama dan Papa doakan Alli menjadi seorang yang baik budi pekerti, taat pada ibu dan bapa dan Allah.. dan semoga berjaya dalam segala bidang yang Alli minat.. Selamat Hari Jadi sayang

3 comments:

Mama Qiestina said...

happy bufday abg alli!

mama bileeeee nak buat bufday party da boom cam last year niiiiiiiiii?

Yus said...

thank you Aunt Yatt.. tahun nih alli buat upacara tertutup dengan family jer sebab mama dia terlalu sibuk dengan macam2 xtvt..

Insya-Allah tahun depan Mama Alli buat upacara lagi va va voom.. okey?.. Qies kena standby baju cantik2 tau...

Mama Akim said...

hepi besday alli....

Semoga abg alli berjaya tak pakai diapers cam akim lagi..