28 December 2010

QUICK UPDATE

Orang dah mula start bersiap2 nak register anak masuk sekolah.. akak lambat lagi.. tapi tetap nak bervacation time cuti sekolah kan.. .. akak akak bercuti selama beberapa hari ke Kuantan.. kali nih stay kat sana 3 hari lepas tu akan balik Temerloh nak attend wedding cousin akak.. 01.01.2011.. So akak nak ucapkan tahun baru in advance kepada all my readers..

Tahun depan banyak perubahan yang bakal berlaku.. akak ada perancangan akak sendiri dan sangat teruja nak tempuh 2011 kan.. Owh Addy dah accept kerja kat Tropicana (thats mean more income for me..hehehehehehe) so we all akan move out from Ampang nih.Ampang nih hujung minggu kami balik kut.. sebab waktu bekerja Addy 3 hari kerja dan 4 hari cuti.. yeeehaaa so far lokasi yang dah survey sekitar subang..tak tahu environment kat sana.. tapi night life dan tempat makan macam tak ade jer kat kawasan tu.. paling tidak akak akan pulang ke Gombak balik umah akak dulu..

owh as areward to Addy.. dia dah beli TV lekap kat dinding.. kan akak dan cakap dia punya spesification memang tinggi.. nak yang besar, nak yang LED dan harganyer memang lah melampau.. adehhh.. tapi masalahnyer kedai tu janji nak hantar semalam tapi tak kunjung tiba.. pastu janji nak hantar hari nih pagi..still tak kunjung tiba.. akak nak cancel aci tak? menyampah tul. kalau tak boleh hantar sila lah tepon.. nih akak jugakkena call berkali kali.. 9 kali okay.. akak bayar cash.. kalau hutang ada maap lah jugak kan.. benci.. dah lah akak tak leh nak kemana2 nak kena tunggu dorang.. banyak lagi kerja akak nak buat..

Beg baju dah siap packing.. tinggal nak masuk dalam kereta jer.. akak betul2 excited nak berjalan2 nih...

Update: TV baru Addy dah sampai.. setelah akak cakap akak nak pergi vacation 3 minggu padahal 3 hari je..kekekekeke (mana ada orang g vacation 3 minggu) biasalah TV nih pun kartooooooon jer.. budak kecik nih dah conquer.. so TV lama dah boleh letak dalam bilik Alli kat umah satu lagi..

No comments: