26 January 2011

AM LEAVING ON THE JET PLANE

Waktu uols baca posting nih akak dah berada di awan biru menuju negara yang mengalami suhu below 0 degrees sekarang nih..heheheheh akak akan berada di sana 5 hari.. tapi kalau akak dapat curi masa kat lobby hotel akak update.. akak bawak netbook akak yang come lote tu jer.. tapi kalau dah cuaca sejuk sangat maybe akak bungkus dalam selimut jer.. tak pun berjalan ke hulu ke hilir sambil kelubung ngan comforter.. jadi selimut bergerak...kekekekek

Masa gambar nih di ambil dua hari lepas.. akak cuma packing 1 check in baggage, satu hand luggage dan satu beg pack akak ..okeylah tu cuma satu beg jer check in kongsi ngan Addy.. tak tahu lah masa nak bertolak nanti beranak pinak lak beg nih.. akak tak bawak banyak baju tapi prepare for worse kan sebab weather forecast kata on 27 dan 28 ada shower snow kat sana .. dan suhu sekarang siang -3 dan malam -11.. perghhhh

Beg tu penuh ngan winter clothing ngan long john, baju sejuk gemuk2 dan baju T shirt yang tebal2.. semua baju yang menutup aurat..kekekek .. saper berani nak pakai nipis2 dan pendek kat sana woiii..

see u later.. muahhhh

2 comments:

www said...

sejuk2 tu jgn lupa bawa kfatimah n tunjk lngit...

Yus said...

hahahaha.. apa kene ngan kfatimah.. tidor berbungkus 3 lapis baju..kekekekek