25 January 2011

DINER AT BORA OMBAK

tak plan pun.. tetiba kawan akak call ajak kami satu family diner kat area dekat2 nih jer.. so masing2 roger2 lah saper yang available.. turn out 10 orang dapat mengadirkan diri..

Meeting point kat Taman melawati depan Maybank.. dok kumpul2 nih macam nak rompak bank lak.. padahal decide nak lepak mana just to chill out.. akhirnyaaaa

Kim sampai2 jer dah keluar senapang dia nih.. perpinau mata kene paparazi ngan Kim nih Taw

Kami ke Bora Ombak.. tapi kat bora ombak nih dah beberapa kali aka pergi service dia memang slow.. nak ambil order, nak repeat order, dan sudu pun selalu lupa nak bagi..lama tunggu nak panggil waiter.. pastu member amik sendiri kat dapur.. hampeh service dia..patut kawasan besar tu kena letak interkom kat tiap2 meja.. senang nak panggil..semua waiter dok berlongog tengok orang menari poco-poco kot..
Sepul Darwish (baju hitam) pun ada .. umur dah 39 tahun tapi masih nampak muda yek.. hok baju putih tu Sham Fendi dok dekat umah akak jer.. so datang sini akak pick up dia kat rumah lah..
Hanafi pun ada. makin bulat dia nih..di adatang ngan kawan.. tapi kawan lelaki.. bil;a lah nak ada kawan perempuan yek...
Akak order Prawn Penang Char Keoy Teow.. Kim pun tiru gak .. nak jugak tiru resepi kurus akak nih..kekekekke rasa dia okeylah.. perut akak memang laporrr
Lepas makan dok bersandar.. akak ngan Alli terus g excercise menari poco2 kat dalam tu dengan makcik2 yang sangat terrer menari.. akak jer rupa kayu bergoyang.. adehh nak kena datang selalu nih belajar step dorang.. lagu rancak2 dengan live band pun leh menari poco2 kekekekke.. i like.. akak ajak eileen dia tak mo.. masih malu2.. dia takut student dia nampak kot..kekekeke

2 comments:

Liza said...

penah makan kat tempat nie, oklah, tapi mcm gelap ler

Yus said...

banyak nyamuk pun yer.. terpaksa mintak dorang sediakan ubat nyamuk yang melingkar-lingkar tu.. tapi kalau nak lepak2 okey sebab tak crowd sangat.. kan