24 January 2011

GOSSIP GOSSIPAN DI DE TIMUR STEAK

lama akak tak jumpa all my dear friend.. maklumlah sekarnag nih banyak comitment.. kalau tidak sebulan sekali mesti we all hang out kat mana2 pusat makan dan hiburan.. kekekekek

Kali nih we all lepak kat De Timur Steak house.. kat area Pandan Dalam.. kedai nih kawan akak punya tapi akak pernah ajak dema semua makan sini.. kebanyakan kawan yang akak ajak makan kat sini memang repeat balik tempat nih.. steak dia sedap dan air dia pun memang superb.. harga pun murah..

Walaupun esoknyer dema bekerja tapi gigih datang nak makan2 kat sini.. Edan pulak kaki macam OKU dah.. akak lak pedajal dia dok parking jauh dari tempat makan.. apa lagi dok macam lipas kusung lah Edan berjalan.. kalau boleh merangkak dah lama dia buat tu..kekekekeke

Berapa kali hujan dan berenti laa.. sembang makin rancak.. kalau kedai nih tak tutup mau nyer sampai esok paginyer dok bersembang.. memanjang gelakkkk jer.. apa citer yang we all gelak ..? hahahahah tak leh citer.. tapi memang kuat giler gelak ...kalah bunyi petir...

Rini dan Ori.. pun happening.. yerlah masing2 memang sibuk ngan kerja hari2.. tapi sesekali dok berkumpul geng2 sekepala memang release kan.. ingat appointment kita nanti yek.. acara makan2 lagi ker..? Hari Wilayah kan?.. kumpul ramai2 sikit..

P/S: kenapa yek hok kurus2 makan ikan tapi hok besar2 nih makan red meat.. adehhhh

No comments: