17 January 2011

SPEECHLESS

Akak baru Blog Walking kat blog kawan2 akak so akak tergelak terbahak2 baca kawan akak punya posting... akak rasa dia tak kene teruk sangat sebab memang dia dah tua..kekekeke opsss larikkkkkkkkk.. tapi kisah akak lagi sadis...

memang kadang2 akak mengaku akak memang keluar dengan gaya yang selekeh.. either akak tak sempai mandi ..opsss atau akak memang nak natural beauty..opss lagi..

kisah pertama

dalam lift akak dengan Addy..pastu ada sorang yang nak beramah mesra dalam lift tu.. tiba2 statement dia memang akak tak leh blah laaa.. dia tanya akak keluar ngan adik beli barang ker? sambil mata tunjuk kat Addy.. adehhhhh.. whatttt do i look too old to them...? sedih tauuuu.. terkedu akak.. Akak rasa nak marah Addy pun ye jugak sebab dia suka pakai topi terbalik macam budak2 Rap nih... Iskkkk...so tak tahu nak cakap apa akak sengih macam kerang busuk dan our conversation stop kat situ yek... malas akak nak sembang dah....

kisah kedua

Ada sorang salesman nak jual barang..ketuk pintu rumah... so Addy bukak pintu...tiba-tiba salesman tu tanya Addy.. MAK ADA KAT RUMAH TAK?... erkkk nampak Addy macam budak2 lak yek.. akak jenguk kat belakang Addy terus akak cakap.. Mak kat kampung.. dah tak mo beli barang.. tutup pintu.. Addy sengihhhh sepanjang hari..perasan muda lah tu...

Tapi kisah kat atas nih semua belaku 3 years back ..sekarang nih muka Addy dah tak macam budak2 dah.. dah berisi macam orang tua dah..perut pun dah bulat jer.. tapi stillllllllll budak-budak panggil dia Abang dan aku dorang panggil Makcik.... Nak kena mintak tambah elaun pegi facial macam nih...

4 comments:

edan rashid said...

wakakakakaka... wakakakakakaka... siannnn

Yus said...

gelak lah... aku sedang mengawetkan diri aku nih... ko tunggu suatu masa nanti...silap2 ko panggil aku adik manis..kekekekkeke

ejaMaria said...

hehehe... tambah elaun pegi slimworld sekali... sure jadi mcm ziana atau erra... ;p

Yus said...

waaa maria.. SETUJU sangat.. (sambil angkat kedua tangan dan kaki nih).. tapi kalau dah kurus macam tu tak leh nak makan yang sedap2 kene bercatu nanti gemuk balik kan.. adehhhhh