21 February 2011

CERITA CERITI

Penat wehhh .. kan besday akak baru lepas.. memandangkan besday akak yang ke 26 opssss...pada Jumaat lepas dan Addy lak sibuk kerja dah..maklumlah sekarang nih dah kene datang opis..opis baru.. tak leh macam dulu dah..leh jalan2 time working hour sebab work from home.. adusss

So sabtu dan Ahad akak peruntukan untuk mencari hadiah tuk akak sahaja.. perghhh lenguh segala kaki tangan nih ukur shopping Mall.. dapat jugak akak sepasang baju, dan barang2 lain... wah layanan macam puteri.. nak apa semua tunjuk jer..I lap u lah darling...tu yang akak tak jenguk fb beberapa hari..nak kene buat preparation tuk adik akak nak kawin awal bulan 3 nih pun sama gak.. penat cari perabot.. huhuhuhuh

so terima kasih akak ucapkan kepada kawan2 akak yang wish happy birthday tu.. penuh wall fb akak ngan wish tau.. I Lap u also.. tapi dorang dah start panggil akak MAKCIK...huwaaaaaaa

Sepatutnya akak celebrate besday akak kat Langkawi hari Ahad 20/02/2011.. 3 hari kat sana.. tapi masa booked tiket Air Asia tu tak tahu Addy dah ala2 kerja masuk opis nih.. so baru sangat kerja tak kan nak amik cuti..malu lah wehhh.. so cancelled jer lah flight tikets tu.. tak per lah..next time ada rezeki pergi semula.. lagipun dah banyak kali pergi langkawi.. tapi kan..akak dah plan baik nyer kat Langkawi.. nak cruise naik boat dorang tengok sunset.. dinner kat atas cruise.. hrmmm lain kali lah jawabnyer.. okey lah bye.. nak prepare baraqng door goft adik pompuan akak nih..penat tau...

6 comments:

edan rashid said...

patut la rasa mcm telepas something... wakakakaka... eppi belated besday "MAKCIK"

Liza said...

happy belated birthday, mesti byk present kan

Yus said...

Thank you Liza.. Present tak dapat tapi hadiah mintak dan pilih sendiri banyak kekekekekek

Yus said...

Edan .. ko lupa besday aku yek.. sajer jer tak mo bagi hadiah kat aku

rinott said...

ni pun same kes ngan jimah ker.. cancel ke langkawi jugak..

Yus said...

Apa nak buat rini.. tapi dalam cancel-cancel tu aku dah booked tiket ke singapore.. shopping only kat mall yang bukak 24hrs tu kasim mustafa? labour day nih aku pergi..kekekekek