18 February 2011

HARI INI DATANG LAGI

Yehaaa.. amboi kul 10.30 pagi akak bangun hari nih.. tu pun sebab lapar.. kalau lah perut nih tak lapar mau akak tak bangun lagi..

Ada apa dengan hari nih? hari nih akak leh enjoy dan shopping tanpa malu2 or rasa bersalah.. hari ini akak tak perlu buat kerja.. hari ini akak tak leh kena marah.. bak kata orang hari nih I am a princes.. tapi princes pun princes gak .. kehulu kehilir kena bawak little helper bersama nih..

Okey akak nak pergi service kereta (eh kenapa kena buat kerja lagi yek?) kalau akak tak service akak tak leh jalan jauh nanti..nak harapkan akak nyer Prince charming tu dah kerja ikut office hour lak...

Okey daaa.. akak nak jadi Princes hari nih.. ***where is my wish list yek****

No comments: