17 March 2011

INTERNET YANG AMAT LEMBAB

Maaf yek..akak nak upload photo kat sini dan facebook pun laaaaama sangat..kadang2 dia hang macam tu sajer.. so akak malas nak bergaduh ngan komputer akak yang tak bersalah nih.. yang bersalah line streamyx nih.. so akak amik keputusan untuk tidor dan tunggu line jalur lebar yang dah kuncup nih pulih seperti sediakala.. tapi akak banyak citer best nak kongsi

1) wedding adik pompuan akak kat melaka
2) our 11th year aniversary
3) percutian di melaka
4) Lat the muzikal theater.. kelakorrr..

okeylah.. adik2 akak2 dan kawan2.. sabar nooooo...

1 comment:

rinott said...

bab kelakor no.4 tu rasenye saya tauuuuuuuu huhu kite layannnnnnnn