09 March 2011

SNEAK PEAK.. YANTY'S WED

Haa penat tau..majlis kat pihak pompuan dan selesai pada 6hb Mac 2011.. Alhamdulillah selesai..cuma menunggu majlis dari pihak lelaki di Melaka pada 12hb Mac 2011..

antara isu nak akak citer nanti

1) pasal catering yang macam hampeh.. take note caterer...
2) pasal adik beradik cuba nak overshadow pengantin..kekekekekekkee

Mula-mula kita layan gambar pengatin dulu yek.. sila tengok gambar dulu sebab akak sedang busy nak berehat..

Ayu sungguh pengatin perempuan duduk bersimpuh di kerusi pelamin.. menunggu jejaka pujaan hati duduk di samping.. hati berdebar-debar.. kekekekekek

hohohoho silap. hok atas duduk kat pelamin tu bukan pengantin baru.. hak tu pengantin lama.. kan theme wedding kali nih please overshadow the bride..heheheh .. yang nih lah pengantin barunyer.. adik pompuan akak yang last.. akak da sorang jer adik pompuan..heheheheh.. ada sorang lagi adik lelaki masih belajar..jangan gatal2 nak menikah lak..

Gambar nih masa nak akad nikah di masjid

Pengantin baru bersama orang kuat majlis a.k.a wedding planner.. Chu dan Pak Chu.. di dewan masa majlis resepsi dan makan tengah hari.. akak mana? akak sibuk jadi tukang kemas pinggan mangkuk akibat penanggah dari caterer yang tak tahu buat kerja dan tak clear kan pinggan mangkuk atas meja.. hampeh sungguh

heheheheheh..acara bukak hadiah malam tu.. akak suka ngan hadiah nih.. memang sungguh sesuai dengan pengantin perempuan.. nasib baik tak selit resepi sekali kan.. kekekek

Note to Yanty: masak telur dadar tak pakai bawang putih yek....

3 comments:

yantysamsul said...

We want moreee!! Err, I mean the wed event + photo.. Not the cooking thingy..ehem.. *smbil jeling hadiah yg byk to cooking stuff..*

rinott said...

hahahaha tula ingat nak letak resepi asam pedas melaka (tp or yg bagi tu pun x reti gak huhu)

Yus said...

adik; nantilah sekali ngan cite rkat melaka..malas nak buat banyak kali..kekekek

Rini: kalau letak pun tak tentu dia dapat follow..kekekekekek