23 March 2011

YANTY'S WED AT MELAKA-12-03-2011

selepas majlis di rumah akak kami mengahntar adik akak ke melaka pulak.. tapi kami tak berkumpul di rumah cuma berkumpul di RNR ayer keroh.. senang sebab masing2 bertolak dari rumah.. sampai kat RnR pindahkan beberapa barang dari kereta pengantin ke kereta akak yang kosong lagi.. memandangakan bukan selalu ke melaka so Mak akak sewa home stay katmelaka tapi akak tidor kat hotel di melaka iaitu Hotel Abadi.. nanti akak review yek..

Pengantin Lelaki yang tak sabar nak balik rumah kat Melaka

Heheheheh adik akak yang bakal tinggal di rumah MIL 4 hari.. survive kah dia? kekekek tak kan setiap kali time masak sakit kepala.. sakit perut.. kekekekek

Tetiba jer masa sampai kat sana akak pegang payung.. tujuan mula nya nak tahan panas kepala akak tapi tetiba akak tgk laki akak pun pegang payung jugak.. adehh tetiba jadi pengapit..kekekeke.. mana pengapit adik ku nih. HAzzzzzzz or Hazzzzzzz

Kan confident giler pegang payung laki aku..

sampai2 jer terus menuju ke meja makan.. tak dengar bunyi kompang.. papan tanda ke rumah pengantin pun tak ada..nasib baik akak ada GPS sebab akak terpisah dari rombongan kereta pengantin..semua pasal TnG akak yang tak cukup balance..

Memang tengah lapar pun tak sempat breakfast..semua gerai kat RnR penuh dan makanan habis.. memang pucuk di cita ulam mendatang lah..

Kene bersanding..kekekekek akak gelak besar muahahahahahahahaha

Akak nampak banyak telur masin.. heheheh setiap hari lah umah akak makan nasi berlauk kan telur masin..

Siappp time akak merenjis.. akak suka tau..kekekek konon tak mo bersanding tapi kena gak..

Addy pun amik peluang.. suka tau dia..

Pengantin pun happy

Dah pengapit pengantin nih yang sangat rajin dan loyal pun happy.. banyak dia tolong.. lepas nih dia kata nak jalan ke Johor bawak diri..terima kasih Haz....

No comments: