28 April 2011

LU APASAL?

Akak hangin nih.. sibuk pasal apa...? ada one girl nih kat PBLT.. konon macam pompuan lindungan kaabah.. sweet... konon cantik.. girl next door type of girl.. pegiii dahhhh...

tak tahu pasal apa dia sakit hati atau macam nak jaga tepi kain akak nih.. dah lah setahun akak left the company.. yang dia sibuk tak puas hati kat komen akak kat wall facebook my ex opis mate kawan2 akak nih....bukan komen pasal dia pun.. dan bukan komen pasal kawan baik kamu pun... komen pasal kat wall satu budak yang dia memang tak suka kat opis tu tapi depan budak tu pura2 baik... sebenarnya ko mengutuk budak tu kat kawan baik ko... wah kaw2 punya kutuk...yang heran nya akak tak pernah bersembang ngan dia.. bukan tak ada just say hai ada lah..senyum kalau berselisih adalah.. dia pun tak tak ada facebook.. tapi create fan club.. cehhhhh... (ada ke orang fan kat ko..aku nak tgk sat)..kenapa yek... JAHATNYER KAMU... tetiba akak nak emo jadi stacy.. KENAPA KAU ?????? KENAPA KAU??????

Budak nih masuk lambat dari akak kat BLT tu.. tapi konon2 sekarang dah macam orang penting... padahalllllll... nak cakap2 banyak2 pun malas lahhh.. aku dah bahagia sekarang.. ko kenapa? jeles? yes i know.. one of my meja bulat rapat ngan ko..so kalau akak bagi hint banyak sangat ramai lak tahu..

Kepada sesiapa yang nak speku bukan budak tender yek....full stop.. dengan pesanan kat ko.. my eyes watching you.... careful... don't mess with me...

P/S: macam mana akak tau.. akak kan ahlil nujum mak belalang....

5 comments:

edan rashid said...

amende la pulak niiiii... masalah dunia betullll....

Yus said...

tu lah aku heran ngan dunia dia.. tak pernah sembang ngan dia just selisih bahu tu adalah... tapi mak ai kutuk aku macam tidor sekatil ngan aku 10 tahun.. pergh dahshat budak nih... yer kawan aku kat blt semua hopeless.. yer kamu lah tu kot edan yang hopeless tu..kekekekekeke

syen said...

apa cerita pulak ni.. aduh...

izori said...

mmg susah mulut org nak totop. janji kiter aper yang kiter wat. amacam singapore? banyak habis?

kim said...

kita bako jerk!...kita bako jerk!