20 April 2011

REFUND DARI LHDN

Wahh di kala tengah bernafas dalam lumpur nih.. tetiba LHDN dah pulang balik amount yang terlebih bayar.. Lega lah jugak sebab tak ada interview bagai.. maklumlah dah submit over 1 month ago dan kata kena hold dulu.. dah sediakan semua resit nih kalau dia mintak. tapi alih2 dia bank in terus kat bank.. tak tahu bila.. tetiba check nak keluar duit nak g spa urut badan nih semalam, duit tu dah ada dalam tu.. perghhh apa lagi kalau biasa urut badan sejam terus jadi dua jam..ngeh ngeh ngeh.. dapatlah RMX,900.00 balik.. so itu kira duit belanja akak ke Singapore lah jawabnyer. owh sebenarnya bukan duit refund tuk akak tapi Addy punya.. tapi bak kata cubit peha kanan peha kiri terasa.. dan duit mu duit ku juaaa...kekekekekekekek

2 comments:

rinott said...

wah.. mcm vitamin B jugak le kirenye yer huhu

Yus said...

tak samaaaaaa.. korang kompeni bagi.. aku duit sendiri yang dorang pulang balik..huhuhuhuhu