27 April 2011

SELAMAT HARI LAHIR EN SHU-HAKIMI

cayalahhhh..semalam besday wife ko hari nih besday ko lak.. sejak ada Fb nih baru aku perasan besday korang memang teramat dekat kan....anyway aku dah wish kat wall ko semalam kan.. ko tengok ada apa jadi kat posting aku kat ko..ada 49 komen hokey... selalunya kat posting wish besday nih paling kuat pun ada 5 komen.. apa sudah jadi ada sampai 49 komen.. masaklah kawan kita yang likes kat komen aku tu.. mau dia rasa nak bunuh diri ngan notification dia kan..

tapi being you yang memang orang dah faham.. walaupun umor ko dah 40? tapi still tak matang2 lagi yek...but stay as who u are.. korang nak tahu apa komen yang sampai 49 tu? sila scroll kat bawah yek...
V

V

V

V


tu dia.. sampai sudah macam tu lak komen dema...hok sorang tu "mekasih .. tu jerk" hok sorang lagi dok "mana lagi best dengan lagu telefon bimbit" tapi masing2 tu bukan budak kecik lagi tau.. dua2 badan "besar" kalau sekali tengok macam kaki pukul.. dua kali tengok lorrr dalam hati ada taman...

Aku nak mengambil kesempatan wish semoga setiap hari bertambah sayang kat wife ko.. kawan baik aku tu..sila handle with care tau...hingga hujung nyawa...bertambah murah rezeki... kesihatan yang baik...apa lagi yek.. udahlah yek..ko bukan budak kecik.. kalau aku ingat nak wish apa lagi nanti aku sms...

P/S: kalau Manja dan Jojo dan beranak.. sila kasi hadiah kat aku satu yek.... boleh lah sempena house warming rumah aku...kekekekekek

No comments: