26 April 2011

SELAMAT HARI LAHIR FARAH EILEEN

Wah special posting aku buat tuk ko tau.. selamat hari lahir yang ke 35 heheheheh .. rilek laaa..apa ada pada angka kan.. tapi banyak laaaaa umur ko kan...beza nya aku muda 10 tahun kan.. so besday kali nih kena beli kek besar sikit yek.. kang tak muat nak letak lilin sampai 35 batang.. heheheheh

Aku nak wish ko semoga ko mempunyai berat badan yang ideal, hidup yang bahagia di samping keluarga sehingga hujung nyawa, rezeki yang melimpah luah dan semoga kita terus bersahabat baik sehingga ko dan aku kerepot.. kekekekee...

Hadiah apa tahun nih dari Encik Suami yang kuat makan tu?

2 comments:

kim said...

mekasiiih.....itu jerk?

Yus said...

laaa kat sini pun ko ada.. tak per..sabar lah..esok aku buat posting tuk ko lak... adehhhhhh