20 July 2011

APA PILIHAN ANDA ?

akak nih ada satu perangai yang tak berapa pelik.. akak suka tengok camera traffic tau... padahal akak bukan nak pergi situ pun.. rasa best jer dapat tengok live traffic feed... satu hari masa akak nak main2 application tu akak nampak satu lagi camera kat bawah tu.. acu korang tgk apa?


nampak tak? ada iklan rupanya Pataya Show Girl Video..ngeh ngeh ngeh.. korang nak tgk video mana? jalan raya ker or pataya Show Girl..? kekekekkeke


P/S: sebenarnya akak nak TAYANG akak dah beli Samsung Galaxy Tab... lagi besar screen dari Iphone..puas mata memandang dan mengundang rasa jeles suami akak sebab tak mendapat kasih sayang seperti Galaxy tab... :)

No comments: