18 July 2011

HAPPY 6TH YEARS OLD BIRTHDAY ALEEF

lama giler akak peram citer nih nih. tak publish2 jugak.. malas nak bukak lap top sebenarnya.. okeylah akak citer sikit yek.. lain2 tgk gambar jer...

al kisah suatu hari kawan sekolah akak menjemput tuk meraikan birthday putera tunggal (for now) mereka.. rumah dia betul2 depan subang parade.. dan tema kali nih ialah LEGO... maksudnya kalau beli hadiah semua nak kena beli LEGO yek..maka kengkawan pun kumpul modal nak beli hadiah..yer lah kalau nak hadiah besar kena JV lah..hok kecik pun rega dalam RM70 tau... Kali ni zaireen jadi ketua pengumpul wang dan beli hadiah

ni lah birthday boy.. yang pakai baju kuning tu.. dulu masa last birthday party dia akak pergi masa dia umur 3 tahun.. sungguh bulat dan comel masa tu..sekarang dah rupa anak teruna dah.. gigi pun sudah hilang..kekekekek


Akak suka tengok goodies bag tu..apa dalam tu yek?

hehehehe sebelum orang ramai datang baik akak check it out apa yang ada dalam tu kan.. whoooo ada angry birds soft toys lah.. kalau bawak anak ramai sure dapat lebih.. mana akak nak cari budak kecik jadi anak akak yek..


alli pulak tengah bad mood sebab baru bangun tidur.. nak warm up dulu.. tu yang monyok jer.. lagipun budak2 tak ramai lagi so dia tak teruja nak berkawan pun...


tiba time nak potong kek.. masa nih dah ramai budak2.. alli dapat front view.. heheheh pandai anak akak menyelit..

yeaaa..sudah selesai tiup lilin.. owh kek aiskrim baskin robin nih best tau.... makan pulak time cuaca panas memang nak makan banyak2...

antara geng sekolah akak yang datang, Awi pak karut, Ismi dan family, Yusnariah dan family, Romy dan family, kamarul Irliza dan family, dan our senior abg sam dan family yang baru balik dar umrah.. berseri2 muka suami isteri tau...

dan hasil tangkapan aleef pada hari tersebut.. whaaaa banyak nyer LEGO .. akak pun geram.. heheheheheh

P/S: gambar credit to Tuan rumah shahrul Farhan dan suami Yusnariah.. tu lagi satu sebab akak malas update sebab akak tak ada camera...

No comments: