20 July 2011

LANTAIKU SUDAH SIAP

Lama tak citer pasal rumah gombak yek.... akak selalu gak tidor sana.. kadang2 kalau Addy off day memang stay kat sana.. sunyi jer.. aman sungguh..

owh pasal projek lantai kat bilik alli sudah laaaaaama selesai.. tapi akak jer malas nak update.. gigih tau beli gergaji letrik tu sebabpakai laminated flooring nak pasang sendiri.. percubaan pertama nih.. kalau tak cantik tak kisah sebab pasang kat bilik Alli jer pun...


Harga laminated floor nih murah jer kalau beli kat hauz depot.. kalau dulu akak pakai vinyl flooring memang lagi mahal..rasanya dua kali ganda dari wood flooring nih.. dan pasang wood flooring pun agak payah... masa separuh jalan tu Addy tak sudah2 kata..next time tak per bayar mahal.. pakai jer vinyl flooring tu... kekekekkekekeke...


siap jugak akhirnya.. tapi biasalah addy buat tak berapa nak kemas sangat kat bahagian tepi tu.. janji siap udah..kang tegur lebih2 dia letak jawatan abih akak....

No comments: