29 July 2011

LELONG..MURAH!!! MURAH!!!

sekali lagi skiva buat jualan murah... orang pmpuan tahulah mende Skiva nih..Lingerie, kalau bahasa melayunyer Pakaian Dalam Wanita.. amboii nak raya semua buat sale yek.. tapi kalau skiva nih buat sale memang murah.. berbaloi beli stock sampai setahun...

28 Julai sampai 31 Julai 2011
Masa :10.00 pagi hingga 9 Malam
Tempat: excella Business Park Ampang

4 Ogos sampai 6 Ogos 2011
Masa 10.00 pagi hingga 7.00 malam
Tempat No.22, Jalan 6/91, Taman Shamelin Perkasa

Maklumat lanjut
Tel: 603-42707113 www.skiva.com.my



akak sempat pergi kat Excella busines park sebab dekat ngan rumah akak.. since Khamis orang dok hankut berplastik-plastik pakaian dalam.. Hari Jumaat akak singgah lah.. mana boleh kalau akak tak tengok sama kan..

tu dia makcik makcik borong sakan nak raya kan..serba serbi baru uolsss..

Haa tengok tu selai Rm5 jer..mana nak dapat.. kat pasar malam pun tak dapat taww.. kadang2 dia buat announcement dalam masa 15 minit dia sale sesuatu item tu 2 for RM5.. lepas tu back to normal RM5 sehelai.. masa tu memang tengok macam ayam patuk padi.ngeeeee

Yang nih pulak Bra tuk saiz remaja gituew .. 2 Rm1 jer so satu Rm050 sen jer.. heheheheh panties pun ada.. kalau uols agak2 saiz sampal "L" tu memang banyak giler.. 50 sen jer selai.. sambar jangan tak sambar....agak2 kalau rasa rugi nak guna sabun basuh boleh buat pakai buang jer..

Beg pun ada.. akak sambar gak satu dah beg nih water proof.. ala2 kalau akak bawak gadget akak tak basahlah kalau letak dalam beg tu hila time hujan lebat.. tak mampu akak nak beli long cham uols.. hok nih pun rupa agak sama gak..kekekee


saper yang ada masa lapang hari minggu sebelum puasa nih boleh lah terjah kat sini yek.. kalau tak tahu jalan sila bukak website dia dan maybe dia ada peta or tanya mr google.. kalau larat nak berhankut bulan puasa nanti sila pergi kat Taman shamelin tu kannn..

selamat memborong sotongggg..akak sudah..anada bila lagi..? selamat Berpuasa Semua...

No comments: