20 July 2011

OH CAROL DIMANA DIKAU?

Hari nih akak pergi tempat urut badan akak yang biasa tu. Selang dua minggu mesti akak pergi untuk melonggarkan urat saraf dan otot2 yang sakit akibat dok baring jer kat rumah. Ngeeeeee. Sekali tu akak tanya mana carol. Sorang dia punya staff kata carol dah berhenti. Huwaaaaaa

gelap gelita pandangan akak. Akak memang suka kalau di massage oleh carol sebab dia sorang setakat ini yang sangat memahami my body part yang selalu sakit. Selalunya after jumpa carol memang sungguh segar badan akak nih. Sekarang akak BAD MOOD hokey!!!!!!!

Akak tanya staff lain kat mana carol kerja semua kata tatau. Akak tanya lagi ada no tel carol tak? Tu pun dema tatau. Akak bencilah. Lepas nih akak nak g round semua area massage dan akak nak cari org nama carol. Kalau bukan akak punya carol akak tak mo. Gigih tak akak seumpama mencari kekasih.





Posted via Samsung Galaxy Tab.

2 comments:

Kuazue Mohamad said...

ai sokong.. sbb ai pung sama.. kalau dah biasa.. i tak mo dah ubah2... huhuhu... good luck dlm misi mu mencari si CAROL mu...

Yus said...

tu lah mak engku.. lagi pikir nih lagi sakit badan rasanya.... kalau tak jumpa jugak kena round setiap kedai dan test dia punya masseur.. jenuh gak nak cari yang best dan serasi kan...

owhh carol ku dah hilang....