16 July 2011

PUREEN SALE

Hari nih hari sabtu. Addy kerja morning shift. Tak lama lagi dia kena kerja normal hour. Tak best kalau kerja normal hour sebab cuti tak banyak dan cuti pulak time semua org cuti so tak dapatlah harga murah booking hotel dan ramai pulak org kat shopping mall.

Ntah macam mana addy call lunch tadi kata ada sale pureen kat belakang office dia kat petaling jaya tu. Dia siap tanya akak nak beli apa. Weh mana ada baby nak beli barang2 baby nih. Dia kata diapers pun murah. Siapalah nak pakai diapers sekarang nih. Alli since umur dia dua tahun 9 bulan dah diapers off dah. Jimat duit mama. Hehehehehe



tetiba time dia balik dia bagi satu plastik barang. Akak belek2 owhhh barang tuk alli ker. Okeylah ada berus gigi.(alli sungguh banyak berus gigi dari hok bateri hingga hok yang macam2 design) baby wipes mama boleh pakai nak lap make up Ubat gigi dan hand sanitizer. . . . Tapi kan akak tak paham kenapa dia beli lady disposable panties? Not even my size kot. Eiiii akak tak biasa pakai lah rimas. Akak betul2 pelik kalau beli bedak ke, sabun ke, atau losyen akak terima dengan tangan terbuka. Tapi disposable PANTIES? out of my mind. :-)

No comments: