17 July 2011

SKYTREK ADVENTURE PARK SHAH ALAM

Actually xtvt nih happened sunday last week. Tapi tulah kebelakangan nih memang payah akak nak update blog. Walaupun dah dapat galaxy tab still tak berupdate blog nih. Heheheheheh. Reason akak tak ada camera. Huwaaa. Kamera lama akak ntah letak mana. Tak kuasa akak nak mencari. Camera adik pompuan akak pulak dia katadia nak guna sebab baru kawen kan nak g honeymoon konon tapi tak ada gambar dorang yg akak nampak kat fb pun.

Akak memang minat activiti lasak nih tapi since badan akak yang dah terlebih muatan nih xtvt macam nih kena kurangkan. Nanti kalau injurt tak ada siapa yang sudi pikulkan. So last week atas jemputan kawan2 ex office akak gigih akak bangun pagi semata2 nak join this even. First time nih akak nak jadi tarzan. Hehehehe



Tinggi kan. Nih adalah first stage. Ada lagi kat dalam hutan tu yang tinggi lagi. Macam2 rintangan yg we all terpaksa tempuh. Flying fox yg dorang tak sangka akak boleh buat. Gayat jugak. Bagi nak join mende nih kena bayar 40 plus kot dan wajib buat appointment dulu tau. Jangan main terjah jer. Tak cukup instructor lak nanti. Dia akan explain macam mana nak pasang all the gear



Akhirnya akak survived this walaupun memang penat dan hujan turun dengan lebat kena stop kejap turun kat tanah pastu dah reda naik balik. Fuh penat tapi memang fun. U all kena cuba tau. Akak masih tunggu gambar masa in action. Ada org tak percaya i can do it!!!!! Ngeeee

2 comments:

rinott said...

pas ni kite buat yg extreme lak yer.. bes bes..

Yus said...

hahahhha..rinottt hok nih pun dah separuh nyawa. tapi memang best lah.. nak kena kumpul stamina lagi nih.. dah habis power dah..kekekekek