17 August 2011

HADIAH DARI KAWAN

kawan akak Khairil baru balik dari Shanghai dan Hong Kong atas urusan kerja. Selalu sangat yek ko pergi obersea. Tak bosan ker ko dok berumah tangga dalam flite yek.

memandangkan dia tahu akak pun dah mengikuti jejak langkah mama nyer iaitu mengumpul piring-piring ajaib bagi mengumpul habuk maka akak dapat souvinier dari sana lagi dua bijik piring. akak suka sangat. gigih akak buat posting kul 4.30 pagi tawww.
Addy pulak dapat t shirt The North Face kegemaran. T shirt dia sangat best tau sebab bukan dari cotton tapi dari material macam lycra. sungguh selesa. macam mana akak tau? sebab akak dah test dan sendat sendat jer ngan body akak yang montok nih. ada chance akak pau t shirt tu dari dia.

terima kasih yek Khairil. next time kalau jalan2 or kerja kat Ugand ker, Namibia ker, cari lagi piring ajaib nih tuk akak yek. Thank you.

p.s Iskkkk bilalah tabung akak nk penuh nih. memanjang bocor. Nak kena tampal ngan gam gajah kot


sent via samsung galaxy tablet

3 comments:

rinott said...

tak tau pulak mak ayam minat kumpul piring ajaib.. piring terbang xnak wat collection ke huhu

Yus said...

huishh baru jer mula dalam tahun lepas.. tapi so far dah ada 15 piring.. Jimah punya paling gempak Piring dia.. dari London tu..

Piring terbang tu yang kena baling time gaduh yek.. hehehehhe

rinott said...

well.. jimah kan.. mmg sentiasa wat gempak per.. huhu