14 August 2011

IFTAR 2011 WITH GOOD BUDDY

Merasa jugak beriftar ngan best buddy akak nih.. tapi akak malas nak upload gambar sebab akak sampai ngam2 dah nak time berbuka.. akak nak salah kan bodigad akak yang akak kena heret dari site office boleh? jenuh akak mengejutkan dengan telefon nasib baik akak tak sempat gegar pintu site jer..

Gambar dan citer lanjut sila ke blog Jimah yek.. akak tak larat nak curi gambar dah.. akak berpuasa uols..

akak berjaya memukau pandangan dorang dengan imej ala Mak Hayam insaf uols... sampai dah dekat baru kenal akak tau.. i told u akak boleh jadi Mak datin over tawwww. tapi biasalah aktiviti berjemaah mengutuk akak tetap jalan walaupun bulan Ramadhan.. tak per walaupun mulut korang kutuk akak tapi hati korang baikkkkk..


Selepas makan akak memang makan sikit jer.. sebab akak memang tak larat nak makan banyak bulan pose nih.. nasi nih akak dah tak berapa lalu nak makan.. lain lah jimah.. mula mula makan desert.. pastu makan nasi.. pastu makan pasta.. pastu ratah lauk.. last sekali baru dia teringat dia nak kurus.. baru dia amik salad.. tapi dah terlambat... kekekekke

Haa nih lah budak yang akak dok amik kat tepi site tu.. nasib akak nampak dia.. kalau dia tak ada tadi akak hangkut jer mana2 bangla yang ada kat situ yang rupa paras lebih macho dari dia nih...opssss

1 comment:

JazZ RaInS CaKeS OrDer "N" DeLiVeRy said...

hehe terase la lias tu nanti..kwang kwang kwang~~