11 August 2011

PELAJAR MALAYSIA KENA PUKUL DI LONDON

Akak tak mengikuti perkembangan riot di London tu.. yer lah masalah negara dorang biar dorang selesaikan.. tapi bila kawan akak dah posting artikel nih kat Facebook.. ngeee facebook lagi.. so dapat lah tahu kisah seorang pelajar malaysia yang baru sebulan kat sana kena pukul.. kejam betul.. yang memukulnya budak belasan tahun lak tu...

dah lah kena pukul basikal pun kena curi.. beg pun kena selongkar..kesian pelajar malang tu.. tapi menteri kat malaysia nih kata tak ada rakyat malaysia yang terlibat or jadi mangsa.. hrmmm menteri tu harus lebih bijak mencari orang buat kerja.. bukan cari orang makan gaji buta.. tanpa produce report yang betul..


dah hilang gigi dia.. dengan broken jaw lagi.. kesian adik nih..

masa rawatan kat hospital

sila tengok youtube nih.. akak cari gak kalau gengster2 tu ada ekor ker ada tanduk ke macam lembu.. dah perangai rupa lembu.. tapi semua jalan pakai dua kaki.. manusia lah.. nak panggil manusia berhati binatang boleh...

saksikan video adik nih kena pukul.





apalah nak jadi dengan dunia nih yek...

No comments: