22 August 2011

SAYANG NYER DIA KAT AKU


Wah sudahkan anda mengungkap kan kata saya "sayang awak" hari nih. Ada orang tu kan suka sangat cakap sayang kat orang lain tapi adakah dia betul2 hayati maksud Sayang tu? Akak selalu sangat dengar orang cakap "sayang awak" nak nak kalau kat facebook. tak kisahlah pompuan kepada pompuan ker. Sayang nih memang luas maksudnya.perghhhh tak hagak2 sayang sana sayang sini.  tapi betulker tahu maksud sayang tu. kalau main tulis jer anak akak umur 3 tahun setengah pun boleh.

Eh Addy dah lama tak tak cakap sayang kat ai lah. Hai Addy? u sayang ai ke tak nih? Sebab u jarang sebut I LOVE U tu lah menyebabkan ai nih tertunggu2 kata kata tu. tapi deep in my heart i know u love me so much.

kalau tidak tak kan Addy tak kisah kalau akak tak kerja, akak malas lipat baju, akak malas basuh kain eh bukan selalu tau akak malas tapi ada mood gak. Nasib baik Addy rajin tolong. Kalau akak nak keluar hang out ngan kengkawan pun Addy tak halang. Mana nak cari suami macam tu beb. siap hulur duit belanja lagi.

Now i know walau tanpa ungkapan SAYANG  akak tahu Addy sayang sangat kat akak. Melalui perbuatan sajer dah boleh express perkataan I LOVE U.  so sorrylah yek akak tak terima perkataan sayang korang tuk akak just SHOW ME UR LOVE ONLY. :-)

pesanan ringkas. sila clik iklan kekekekekekek kata love maaaaa


No comments: