23 September 2011

GAWAT SEBENTAR DONG

hahahah kenapa yek? Owhhh kisah mak akak tepon pagi2 masa akak tgh shopping kat jusco.. Geram sungguh mak akak sebab katanya adik lelaki akak keluar duit dia buat enjoy...

Eh baru nih adik lelaki akak mintak duit kat akak nih tak kan dia kebas duit dalam ATM mak akak? Memang nak kena nih.. Akak call adik pompuan akak dan tanya kes nih.. Dia kata cool dulu nanti dia slow talk ngan adik akak kat kuantan tu.. Betul ke dia buat macam tu... Akak citer ngan Addy dia marah sangat... Dia memang pantang kalau org mencuri nih...

Lepas solat jumaat mak akak sms.. Dia kata sori silap tuduh adik lelaki akak tu .. Dia lupa dia dah keluar duit dalam mebeng tu tukar tayar kete...

Hahahahah tapi still nak cakap wahai adik lelakiku yg di kuantan berhemat sikit belanja tu.. Apa kes kalau belanja tuk sebulan near 800 org lain pakai motor gak.. Motor aok tu moto baru tak kan asyik kata nak repair motor jer...

No comments: