17 September 2011

GIFT HUNTING LAGI

Biasalah kalau dah ada besday event yang nakbkena attend memang berperang akak dalam toy r us dengan Alli. Semua dia nak jugak... Dah kata kali nih besday his cousin tapi still cakap besday dia...

Nasib baik kali nih dapat pujuk dia beli sweet jer dari dia nak beli macam2 toys lagi. Yang kat rumah pun x habis nak main nih nak tambah lagi...

Lepas tu berlari nak makan nasi ayam yang memang fav dia.. Mula2 nak ajak makan kat gerai tepi jalan jer tapi biasalah mamat kecik nih x mo nak jugak makan kat tempat yang nasi ayam dua kali ganda harga dari gerai biasa nih.. Iskkk banyak songeng kan.. Tapi nak buat macam mana.. Layan jer lah

No comments: