17 September 2011

HARI MALAYSIA DAN MERDEKA 2011

Gigih akak bangun awal pagi dan gerak dari rumah seawal pukul 7 pagi.. Walaupun banyak jalan tutup tapi kami anak beranak dapat juga sampai dalam pukul 7.15 pagi sebab kali nih kami keluarga rempittt... Motor kapchai memang senang nak menyelit

Akak tak kira kali nih akak nak duduk kat main stage sebab excited kan.. Selalu tgk kat tv.. Sampai jer kat sana org dah ramai.. Fuh pukul berapa dorang nih dah kumpul kat sini kan..

Akhirnya akak dapat duduk kat tepan main stage lah.. Dekat agong dan menteri tu tapi seberang jalan lah.. Maba boleh akak nak maik stage tu pulak... Tapi decision akak tu tak tepat sebab setiap kali dorang buat persembahan semua mengadap arah stage sudahnyer akak cuma dapat tgk buntut dema jer ciassss

Dah lah panas mengadap matahari so we moved to arah jalan raja laut.. Biarlah hujung2 janji boleh duduk dan berteduh bawah pokok.. So inilah hasil capture pakai iphone...

2 comments:

rinott said...

lu memang berjiwa patriotik la sis.. wa caya sama lu la hehe

Yus said...

anak aku yang nak tgk parade aku nak tgk abg ketakketak pakai uniform. badan fit woooo opssss