14 October 2011

CLOTH DRYER

Huhuhuhu akak dapat sambar satu tapi hok secondhand jer lah.. Tapi everything ok sebab dia dah baiki dan siap ada warranty...

Akak survey hok baru utk 6kg nih RM1400 perghhhh... Bulat bijik mata Addy nak approved.. Dari beli mesin rege tu why not buat style macam biasa sidai di ampaian... Huh malas akak nak citer ngan orang lelaki nih.. Kalau hujan baju 2 hari x kering pastu jenuh akak nak gosok...

Akhirnya akak jumpa kat kedai second hand kat jalan kuchai lama.. Rege dia RM300 jer... Yehuuu... Pakai duit allowance akak pum cukup... Kalau hari2 korang tgk akak pakai baju sama jer maknanya akak basuh pastu kering pastu akak terus pakai hehehehehh

4 comments:

Ismi Umar said...

Tak byk pakai letrik ke ko pakai dryer camni Yus?

Yus said...

tak tahulah lagi. heheheheh tak sabar nak tunggu bill bulan nih.matilahhhh aku hahahahaha

Mama Lily - iriskidswear2u said...

boleh bagi contact number kedai tu tak? tgh cari cloth dryer 2nd hand jugak ni.. 0123918500 (ni ho no saye ye..)

Yus said...

Hai mama lily,

dah send detail to ur gmail address :-)