03 October 2011

FROM PDG RENGAS WITH LOVE

kenal tak siapa yang berguling tu...? Kisahnya kawan baik akak nih nak datang KL menjemput suami dia balik ke padang rengas.. Maklumlah kalau lama sangat dok KL habis duit dia dok modified kete dia yang tak ada rosak apa2 tu...

Kalau nak tidor hotel dema boleh sajer tapi akak pelawa dia tidor umah akak.. Dema nak stay kat gombak walaupun kat gombak tu ada tilam jer dalam bilik tapi dorang tak kisah.. Maklumlah rumah gombak nih hujung minggu or time cuti je akak datang. Kadang2 sebulan sekali...

Walaupun dah sediakan bilik tapi Elyn still nak tidor kat hall ngan anak2... tahu tak sebab apa? Hahahaha dari bilik sebelah akak leh dengar sound system kim berdengkor... Kakakakakak

Akak respek ngan elyn leh tahan dengar muzik semula jadi leh jadi bed mate selama 11 tahun dah .. Lain kali datanglah sini lagi... Jangan serik tauuuu

4 comments:

Ismi Umar said...

Selimut biru tu Eileen ke? Gaya tidur x berubah dari dulu yer

Yus said...

Dia lah tu.. Dari sekolah memang tidor style tu yek... Aku masih mengekalkan ciri ciri kuak meniarap hahahahah

Anonymous said...

Ismi:br aku tau ko suka skodeng aku tido ye?:)

Yus said...

Ismi kantoiiiiiii.... Memang style tido bantal atas kepala yek? Bukan kepala atas bantal... Untung jadi bantal tu.. Kekekekek