21 October 2011

FURNITURE HUNTING

Semalam memang super hectic lah... Bangun pagi pagi dah pergi kedai telekom tuk register stremyx kat kedai telekom pastu ntah macam mana addy khaborkan kat customer service kena patah balik ke ampang amik segala bil letrik nak install line kat gombak

Dah balik ke ampang akak angkut gak lah serba sedikit dokumen yang akak nak then pergi balik kedai telekom kali nih akak yang deal... Iskk tak perlu nak bil letril bagai sebab nak pindahkan line telefon jer pun.. Nak kena akak gak buat settle satu perkara tapi kena tunggu 7 hari technician dia datang datang nak install...

Then akak call astro pulak for tambah satu lagi decoder kat gombak nih... Turn out dalam masa 7 hari gak dorang nk datang install.. Kali nih addy nak astro beyond.. Wah teruk lah bayar bill jer sebab kat ampang akak tak terminate pun astro tu...ok selesai dua perkara

Kendian akak g ikea lak nak beli rakbtv rak buku dan sofa... Rak tv boleh lah akak angkut balik naik kete tapi kalau sofa tu memang nak kena delivery kos delivery rm65... Okey lah enuff for mende nih jer dulu bulan nih.. Duit akak dah habis... So tgk lah hasil rak tv yang Addy dah siap pasang nih yek... Akak penat sangat... Tapi akak tak sabar.. Katanya sofa tu akan sampai hari nih kat gombak.. Yaahoooooo...

No comments: