06 October 2011

SOMEBODY IS PREGNANT..

Cer teka... Cer teka siapa yang membawa budak sekarang nih dalam family akak? Hehehehe

A) akak kah?
B) adik ipar akak?
C) adik pompuan akak?
E) mak akak? Hahahahahah

Anyway baru sebulan orang kata tak baik heboh2 tapi akak nak heboh gak... Dah lama tunggu weh... Alhamdulillah lepas operation dan treatment hari tu dah berjaya... Alhamdulillah.. Kita tunggu girl or boy jer lah yek...

5 comments:

Anonymous said...

Selamat mendapat adik baru...eh eh...anak sedara baru:)

Ismi Umar said...

Adik ko dah pregnant yer. Alhamdulillah..

Yus said...

Elyn: hahhhaha agak2 le nak dapat adik baru pun.. Anyway ko kena ucap kat lon tu.. Mau merah muka dia kekekekek

Ismi: thanks ismi... Lega aku... Tak ada aku kena pressure... Pass kat adik pompuan aku je lah.. Heheheheh

JaZz RainS said...

akak pregnant ker?

Yus said...

cuba lagi jazz :)