03 November 2011

AKHIRNYA..

Perghh lama dah akak apply transfer line dari ampang ke gombak dari 20 oct hari tu.. Katanya 7 hari maximum dia pindahkan line.. Harghammmm.. Sampai akak kena follow up 3 kali dah.. Cemas akak nak guna kabel besar akak kat bahagian telekom tu...

Btw charge pemindahan ialah 50 hengget akan di bilkan dan rupa2 nyer ada charge installation 30 hengget lagu masa technician nak sumbat palam dalam telephone inlet tu je pun.. Buat duit betul lah.. Dah lah bill selama 13 hari walaupun dorang proses lambat still kena bayar... Hampeh tul lah..

1 comment:

JaZz RainS said...

xpe pernah mengalaminye. cume ...rumah latest ni, line tepon msk rumah dulu baru jazz pindah masuk. 3hari je kut lepas isi borang tu.