17 November 2011

BERKHATAN

Anak bujang akak yang akan mececah 4 tahun akan berkhatan pada 20hb Nov nih di Sungai Buloh.. memula rasa macam kecik sangat tapi mak akak kata boleh kot sebab sekali berkhatan ngan anak saudara akak yang umur 6 tahun.. 


Apa2 pun akak rasa kalau tetiba last minutes dia tak mo or dia rasa takut lagi akak tak kisah.. burn jer lah duit yang dah bayar kat doktor tu.. tak kan akak nak gantikan ngan Addy lak.. berlari Addy lari terjun lombong kang.. ngeeeee...


Apa2 pun tengoklah hujung minggu nih.. kain pelikat bebudak pun akak dah beli dua helai.. rasanya lepas dua hari dah boleh pakai seluar main bola kan... 



1 comment:

armouris said...

info tentang berkhatan di SIHAT SELALU - Kelebihan Berkhatan