14 November 2011

BIRTHDAY ADDAM ABIDIN-3 YEARS OLD

Hari Jumaat lepas akak dapat invitation birthday party tuk anak jiran akak..wah anak akak dah dapat kawan...akak tak kenal lagi jiran2 kat gombak nih... dah ada orang invite kan so akak datang laa.. rezeki jangan di tolak..musuh jangan di cari..walaupun akak tak berapa nak sihat dan addy pun dah demam jer.. tapi dekat jer pun.. datang sekejap lah..
ramai dah orang datang.. penuh rumah woo
Party start kul 8 malam tapi masa akak sampai dalam kul 8.30 malam tu dah ramai sangat orang..meriah ngan kawan2 office mamanyer dan budak2 lah paling gembira sebab bermain sakan..Tetiba kan jeng jeng jeng jeng......
Sempat jugak posing..sila jangan rebut yek.. banyak lagi tuu
Akak nampak school mate akak masa sekolah menengah a.k.a jiran rumah akak kat ampang tu..Cik Norlida nih laaa... rupanya jiran akak kat Gombak nih  office mate ngan Norli nih.. adehhh di mana2 ada makan di situ mesti jumpa cik Norli nih... masa tunag minyak kete pun ada terempak ngan Norli nih..adehhh merata2 dia pergi yek.. kalau waktu kerja jer baru leh cari dia kat Maybank yek...
Alli dah ready nak tiup lilin..jangan Alli jangannn!!!!.. Behave je Noor Addam Abidin nih
Dalam kul 9 malam kek pun keluarlah.. ramai nyanyi lagi happy birthday..akak risau anak akak si Alli nih gigih tiup kek yang bukak dia punya.. hahaha..dah lah duduk sebelah birthday boy... iskk birthday Alli kali nih akak kena buat lah jugak sebab dia memang suka sangat birthday party nih..


Happy birthday Noor Addam Abidin
Semoga Noor Addam Abidin menjadi anak yang solleh dan dapat berbakiti kepada orang tua dan negara.... Since anak akak dah dapat kawan so akak rancak lah bersembang buat forum hal ehwal semasa kat rumah nih bersama ngan Norli dan kawan2 maybank.. amboiii macam akak kerja maybank jer dok berhempit gelak ketawa macam2 cerita.. errr akak nih memang peramah akak tahu heheheheheh
Ratu Norlida nih dok bersimpuh jer..banyak dayang-dayang tolong hidang makanan..macam mana ko nak slim nok??


memang kami tak gerak2 dari tempat duduk..ada kerusi yang tuan rumah sedia pun tak duduk jugak sebab lebih selesa buat bulatan bersembang kat lantai.. kalau nak makan suruh jer dayang dayang cantik jelita Norli yang amik kan.. heheheheh.. tapi tu lah akak nak kata..what a small world.. akak pergi mana jer mesti jumpa norli nih...lain kali leh singgah umah aku lak yek norli.. area pun dah tahu..

No comments: