15 November 2011

GERAK KHAS MOVIE?

First time akak rasa macam berada dalam movie lak.. elok2 perut akak lapar nak keluar lunch kul 3.. tetiba sebijik kete VW Passat main potong jer kete akak nih walaupun jalan kecik dan kereta dari arah bertentangan ada.. perghh berani sungguh dan tak sayang kete ker sebab plate kete masih baru WVR.. akak tak sedar lagi kat belakang akak nih kete polis dok kejar kete tu.. tapi tak bunyi kan siren or lip lap kan lampu.. dah nak sampai traffic light baru kete polis tu potong kete akak sebab akak nampak kete VW yang di kejar mula menyelit2 nak larikan diri.. whooo masa nih akak baru rasa patut akak slow kan kete akak.. sampai lepas traffic light sebab kete bersusun baru kete polis tu memecut dan block kete penjenayah tu sambil mengeluarkan MP5 whattt akak dah rasa teruja.. macam drama gerak gerak khas tu.. akak ingat kereta penjenayah tu tak boleh lari dah.. rupa-rupanya dia amik decision singkat reverse kete dia .. akak sambil tekan break dan menjerit dalam kete.. apalaaaaaaaa.. hahahahahhhaahah..sib baik depan akak tu ada simpang so kete tu masuk situ tak langgar kete akak.. polis tu pulak terpaksa buat u turn.. 


akak nak juga tolong polis tu kejar kete tu tapi akak tak ada pistol... nak amik gambar pun tak sempat.. tapi akak tak tahu dapat ke polis tangkap.. terasa macam belakon muvie lak yek

4 comments:

Pen Biru said...

fuh..btol2 cm filem je..heheh

Yus said...

hai pen biru :)

tak abih kat situ jerrr.. i g jugak cari trace kete tu lari mana since nak jadi mata2 hahahahahah

rinotttt said...

tapi rasenye ter'trace' tempat lain kan nok huhu

Yus said...

aku trace tempat makan dan shopping mall baru kaedahnyer..hahahah