04 December 2011

GAMBAR TS MUSA HASSAN MENIKAH ADALAH PALSU...

Orang lain sibuk hal nih akak pun sibuk gak huhuhu tak menahan.. actually kisah nih dah berlegar2 kat internet dalam masa dua minggu kebelakangan nih.. actually akak suka jer nak explain based on akak punya pendapat dan akak rasa semua tu fitnah... akak tak kata akak kenal TS Musa Hassan nih cuma akak pernah jumpa in person... sebab dia adalah my Board of Director my ex company...


Yang orang sibuk2 sangat sekarang nih bukan sahaja pasal Musa Hassan kawin ngan pucuk muda.. tapi pasal perbelanjaan nikah kahwin tu yang dikhabarkan RM15 juta.. dengan hantaran banglo mewah RM5 juta dan kereta mewah RM800,000.00.. bukan akak yang cakap yek.. Syella sendiri yang bercerita ngan semua orang hahahahah. sungguh riak.. orang lain ada yang sampai tutup citer pasal harga hantaran sebab di takuti menunjuk.. tapi statement dia memang macam nak menjurus ke arah orang yang baik2.. "suami saya orang warak, kami sentiasa menjaga solat 5 waktu, suami saya orang kuat masjid" perghhhhh




Kepada sesiapa yang tak kenal Syella nih akak nak tunjuk sikit.. nih lah rupa wanita yang berjaya merampas suami orang dengan kekayaan yang melimpah luah.. akak tak rasa yang Tan Sri Musa nak berbini kan dia.. kalau Tan Sri Musa nak kahwin pun apa ada kisah kan tapi tak mungkin ambik yang suka tayang tetek membuak2 nih.. baju kahwin dia yang sanding sorang sorang  tu dah nak terkeluar tetek dari sarangnya...




Inilah gambar yang hangat diperkatakan..sebenarnya banyak lagi gambarnya.. gambar cium kat pipi or mulut akak tak pasti tapi akak nak citer gambar nih lah je yek.. sekali iras memang macam Tan Sri Musa.. tapi akak memula ingat Ayah Pin.. hahaha.. baju pengantin lelaki lak ala2 Prince William masa kahwin ngan kate middleton.. tak menahan..hahahaha sama tinggi yek Syella ngan Tan Sri  Musa tu? berapa tinggi Syella tu?


Akak dua dari Kiri
Hokey.. nih gambar akak ngan Musa Hassan masa dia melawat kat opis akak satu ketika dulu..(bukan melawat akak mengular taww hahahah )  tinggi akak 161cm dan akak memakai High heel.. 4Inch.. so berapa jumlah tinggi akak masa tu ? memang Musa Hassan orang yang amat tinggi.. sedangkan office mate akak yang we all panggil galah tu pun dah sama tinggi ngan  Musa Hassan. akak budget tinggi Musa Hassan dalam 178+ cm.. kalau bergambar ngan syella sah2 syella terpaksa naik atas kerusi baru nak sama tinggi...



Bagi yang tak mempercayainya nahhhh amik bukti... mana ada sama kan.. akak bukan penyokong tegar mana2 parti.. or mana2 VVIP tapi kalau fitnah tetap fitnah.. tak kan korang nak sokong je benda yang salah... 


Bagi akak KALAU KORANG JUAL ARAK pastu kata korang cari rezeki HALAL.. salah beb.. HARAM tetap HARAM jangan berselindung belakang hadith or sabda nabi ye nok!!!!



4 comments:

Momma Qiestina said...

wakakakakakakakka!

lawak guling2 entry ni.tulaa tak baik taw pitenahkan tan sri di hati BLT tuuu tau.

wakakakakak tetek nak kuar dari sarung..hhahahaah

Yus said...

kan yattt...

TS musa nih panel board bagi gaji dan bonus tau... selepas peristiwa hitam tu... baru lantik beliau.. kan semua dapat bonus lepas tu...hehehehe

Nusin Bin Ahap said...

aku selalu gi umah dia. tinggi rasa aku dongak tengok dia.. tinggi aku pulak 180cm

Yus said...

nusin,

ko kan memang tinggi macam galah pun kalah ngan dia... kalau pompuan sama tinggi ngan dia aku rasa main basketball lah jawabnyer..