24 December 2011

JEM SANGAT

Setiap kali nak balik perak akak sure rasa macam menyampah sangat.. Bayar tol dah banyak.. Tapi jalan jem tak ubah ubah.. Mesti sebab ramai nak balik kampung time ada extra cuti xmas..


Yang akak bengang addi ni lah.. Dia banyak cuti hari biasa tapi time ramai org cuti tu lah dia nak balik berhimpit kat hiway.. Dah 5 jam setengah dalam kete nih baru sampai area trowong kuala kangsar...


Published with Blogger-droid v2.0.2

No comments: