18 December 2011

MARILAH BELIII

korang meh le lawat blog kawan akak.. Dia ada jual barang direct dari uk bukan ulu kelang taww... United kingdom tu... Since kakak tersayang nak balik dari uk dengan sekontena barang bulan january 2012  nanti so dia pun ada membeli sedikit barang bagi memenuhi kontena...


Sila lihat dan cuci mata yek

Sila order sekali.. Kalau nak compare rega sila tgk kat parkson or mana2 yek


Sila ke blog jimah jual barang

Sila sebut kata kunci Chick Mom bagi merayu sedikit diskaun..


Sila beli yek.. Barang baeeeeek punya


Published with Blogger-droid v2.0.2

4 comments:

jimah said...

aku 'like' seratus ribu kali...

hahaha..order open till end of dec jer..

sila visit and place order cepat..

psstt..kak yus, tefal expert ko aku dah book kan..ko wat payment je wa trus wired duit kat kakak wa..sok, barang da smpi umah die wa inform u eh? (ni nak soh wat payment cpt sket la ni..booking xleh lame2..hehehehh)

Yus said...

Hokeyyyyy... Weh sila whatapp ko punya no account yek.. Kang habidlak duit tu..

Anonymous said...

Salam..kalu salah tanya mitak maap yer..x open ker utk order bag/watch?

Yus said...

Hehehehe kena tanya kat tuan punya blog tu.. Sure leh diskus tu