18 December 2011

NAK BALIK

Dah 4 hari berkampung kat Ampang Putri Med Centre nih... Katanya boleh balik akak dah melompat happy dalam bilik air.. Sekali doc datang visit.. Semua akak cakap okey.. Minum air banyak.. Tak muntah.. Cirit dah kurang.. Lepas doc check perut dia terus dia kata tak leh check out lagi sebab perut dia tak okey lagi.. Uwaaaaa... Akak frust.. Tapi lepas gak akak bawak alli keluar ke ampang point buat yang kesekian kali nyer hahahahahahah
Akak memang amik bilik for 2 person.. Ak duduk bilik sengsorang takut.. Tapi akhirnya dorang dah dua hari check out.. We all je x check out lagi.. Tak kiraa.. Addy kena gak teman tido sini..

2 comments:

ieda said...

alhamdulillah dah balik rumah :)

Yus said...

Belum ieda..:(

Esok harap harap boleh balik.. Nak demam dah duk spital nih huhuhuh:( thanks