05 December 2011

NO MATTER IF YOU ARE BLACK OR WHITE- THANK YOU

Tajuk memang tak menahan.. mende? ingat akak nak nyanyi ker? al kisah Iphone akak tu dah bengong.. nak kata dia pekak tak jugak.. tapi lebih kepada bisu kot...org call memang tak dengar.. tetiba dia "no service" kaedahnye... aku beli ko mahal2 sila jalankan tanggungjawab yek.. nih asyik no service...


Panjang citer iphone nih..lepas kecurian hari raya lepas.. dan dipulangkan dengan pos laju..dia dah mula bengong..apa tidaknyer kera tu dok pergi format ntah apa2 sampai kena hantar kedai.. pastu dah kena jailbreak oleh orang yang tak pandai..abih la dia.. pastu akak terbagi dia minum air ribena terus dia jadi bisu...dan menyebab kan kawan2 akak susah nak call akak nih.. katakan akak merajuk.. mana ada nokkkk...


kan akak citer ada kawan akak nak bagi iphone dulu tapi akak tolak sebab akak dah dapat balik..sekali lagi dia offer nak bagi telephone samsung yang memang dalam simpanan dia dah tak berpakai laaaama dah.. akak dengan pantas say YES..sila jeles yek kengkawan...



Berani mati akak masuk IPD gombak drive kete tanpa bawak IC, Lesen memandu dan pakai baju tidor jer uolsss.. Hantu Mak Limah pun lari tengok akak tawww..


Disebabkan isteri beliau sedang berpantang dan akak rasa tak eloklah dia nak merayap malam2.. lagipun memang akak tau dia memang suka merayap...hahahaha.. so akak pergi collect kat IPD Gombak... wahhh spooky giler kawasan tu yek.. akak siap silap parking kat rumah appartment anggota...mana maunya.. dia stay kat banglo laaa.. iskkk bikin malu kompeni laaa.. akhirnya akak sampai kat halaman rumah yang luas senyap sunyi jer... lepas peluk cium bagai (akak tambah perisa jer uolss) akak pun balik dengan gembiraaa...



Tadaaaaaaaa... meet my new Samsung Galaxy Ace... unbox lagi yek... anak akak siap tak sabar nak bukak... dia ingat ada MERCUN... adoiiiii...



Haaaa akak susun satu2.. ada housing kaler putih dan hitam dan ada SD card bagai... no matter if u are black or white.. i lap u lahhhhhhh....terus akak singgah uptown sri gombak cari screen protector sekali habis lah pulak.. sebenarnya anak akak yang ajak singgah .. nak shopping katernyer.. iskkk kecik2 dah pandai shopping..jantan pulak tu...





so akak nak sampaikan ucapan atas pentas nih yek...


Terima kasih wahai sahabatku Mohsein kerana memberi peluang akak menjaga Handphone nih dengan penuh kasih sayang... akak janji akak akan bagi dia makan tenaga letrik selalu supaya anda boleh menghubungi akak siang atau malam.. hujan atau panas...Insya-allah akak akan jawab panggilan anda kecuali akak memang dah pekak.. so sahabat yang lain meh le tepon akak selalu.. 


so punat mana akak nak tekan nak key in more than 400 contact dalam tepon akak nih?

No comments: