09 December 2011

PAPA TEAM BUILDING MAMA BODY BUILDING

Semalam hari khamis addy ada team building kat One Utama...Kul 11 pagi dah kena ada kat sana.. owh hari semalam adalah hari terakhir Addy off day.. since last time akak pergi sana tak banyak tempat akak dapat round so kali nih akak nak ikut lah.. tapi akak tak join dorang. akak nak berleasure sendiri sahaja..




Alli memang tertarik dengan decoration xmas nih.. dah tentulah banyak toys dorang jual.. akak semput uols.. kanan kiri dia nak.. katanya nak tengok sajer.. tapi ngecek nak beli.. akak dah malas nak beli mainan tuk dia nih sebab dia suka bagi sedekah amal jariah kat jiran tetangga..



nak minum pagi pun mamat nih pilih tempat,, tak mo tempat ramai orang lah.. tak ada cha ya nun alif laa.. ko ingat One Utama nih mak ko punya ke? Dia ajak tengok ikan kat salah satu wings.. akak rasa kat bahagian rainforest kot...layan jer lahh





Dia nak beli makanan ikan tapi kena masuk kan coins 50sen  dua keping akak ada sekeping jer.. tengok jer lah.. lagipun akak tengok ikan nih semua dah gemuk gemuk sangat..




Banyak lagi ikan..besar besar pulak tu.. akak pun teruja tengok



Biasalah budak nih.. bende yang dia tak boleh miss nak pau akak.. dah lah kat one utama nih merata2 mainan nih dia letak. sekali main tak sampai 3 minit dah singgit.. bukan best pun



Lepas tu akak chekidaut Games bowling addy nih.. seperti biasa.. memang akak tengok gaya jer lebih..akak tengok sekejap jer.. akak segan uols.. sebab akak gemuk hahahahah



U bowl one utama kat level 4 Highstreet... tak ramai orang kalau hari biasa.. dia betul2 kat cinema tu.. akak tak pernah bowl kat sini so akak tak tahu nak rate macam mana.. kalau pernah main pun akak akan rate.. selalu masuk longkang hahahahhahah


Turun je dari cinema tu ada palyground besar tuk kanak2. Star ship Galactica.. addy suruh letak alli kat situ..mama leh jalan2... Rate dia Rm20 per entry hari weekdays dan Rm25 per entry tuk weekend or public holiday... jangan lupa bawak sarung kaki... kalau tak bawak boleh beli RM4



Kalau nak tunggu budak tu pun ada tempat.. nak jalan2 kan tinggal dema kat sini pun tak pe. sebab dah tinggalkan no tepon kalau anak kita nangis.. tapi dorang tak nangis punya lah.. tak nak keluar lagi adalah.. One utama tu besar.. Addy abih games dan makan kul 4... sebenarnya tak puas nak berjalan.. lain kali nak kena ajak kaki jalan round sekali lah. jalan sengsorang pun rasa macam tak best.. tak ada orang nak tanya pendapat.. kalau ikut mata sendiri memang syok sendiri lah jawabnyer...

No comments: