21 December 2011

PERLU SERVICE JUGA-HONDA WESTAR

Hari nih sebelum nak jalan jauh cuti cuti malaysia perlu jugak service mamat grey nih.. Bukan apa pun dah terlebih time dah nih...


Ni kali yang ke 3 service kat Westar Auto Sdn Bhd.. Sebelum nih buat kat Jalan Pudu tapi dema dah pindah ke kajang..


Kalau datang pagi ada buffet breakfast dan free flow drink percuma.. Kalau nak pickup delivery service dorang amik kete kita kat opis or rumah boleh call no 0162116521.. Charge ikut kawasan from rm15 ( area ampang. Hulu kelang. Au. Melawati) dan setinggi rm70 bagi di luar kawasan yang dinyatakan.. Sila lah call nak tahu maklumat lanjut yek..


Published with Blogger-droid v2.0.2

No comments: