19 December 2011

PLEASE NO MORE



hari hari alli kena makan bubur.. Bukan sahaja hari2.. Setiap waktu makan.. Bukan alli sorang yang muak.. Akak pun nak tgk dah tak larat.. Dah lah Alli memang x makan bubur.. Mula2 addy gagah jugak makan tapi akhirnya dah 5 hari semua pulang balik macam tu je...


Mintak ngan nurse tukar menu tapi dia kata nanti doktor marah.. Sebab doktor suruh makan bubur.. Tapi akak tak sanggup tgk alli rela tak makan tu.. G lah mc donald.. Suruh makcik akak masak fav dia ayam masak kicap.. Nasi lemak.. Jadilah 5 sudu dia makan.. Dari tak makan apa lansung.. So kiranya akak leh jadi kurus kalau makan menu nih hari2.. X de makna..akak order delivery pizza yellow cab..


Published with Blogger-droid v2.0.2

2 comments:

Sekadar Coretan said...

Hai yus,,,masih x check out lagi? Moga semuanya cepat sihat dan sembuh sepenuhnya.

Yus said...

Horeyyyy doktor kata lunch nanti leh check out.. Dah rasa demam2 dah badan nih...virus banyak kat spital.. Thanks..