18 December 2011

SERAM SIUT!"

Laki akak diserang demam dan batuk pulak..


Dah lah akak baru membaca kisah

Kisah seram di spital satu malaysia.

Pastu jam dah lah kul 12 malam

Akak nak panggil nurse ke doktor

Macam tak kena lak kang


So akak gagahkan diri naik service lift yang senyap sunyi sambil cari tempat yang kononnya spooky..


Giler kentanggg.. Akhirnya akak sampai kat seven eleven dan membeli panadol dan ubat batuk dan akak menghiburkan hati dengan membeli aiskrim nak bagi gembira..


Published with Blogger-droid v2.0.2

No comments: