22 December 2011

TM PD RESORT SRI INTAN

Hari ini akak berada di TM PD Resort Sri Intan.. Sebenarnya percutian ini di taja oleh family babysitter nak celebrate birthday alli.. Babysitter alli book dua biji rumah satu tuk akak dan satu tuk dia.. Tapi at the end ramai saudara dia nak follow.. Tak perlah the more the merrier kann.. Lagi pun satu unit ada dua bilik dan masing2 ada inroom bathroom... Syok jugak sebab kejap lagi ada games.. Lucky draw dan macam2 acara lagi.. Akak bawak badan je.. Tapi dema semua sepakat bawak macam macam makanan.. Akak sukeee banyakk foooooooooooddd.... Kalau kawan akak elyn dapat tahu mahu dia senyum lebar sebab akak makan banyak.. Heehhehehe


Nanti akak upload lagi gambar yek...malas nak menaip guna henpon sambil tunggu breakfast siap.. Seronok kannn...


Published with Blogger-droid v2.0.2