29 December 2011

UNIFI IN THE HOUSE

Masa akak dapat tahu unifi akan bertapak di area umah sekangkang kucing akak di gombak.. Baru je cina tu nak kembangkan payung unifi setup tempat meniaga akak dah tergedik gedik pegi register...


Setelah 3 minggu berlalu maka pekerja unifi telah berkunjung untuk memasang internet super laju yang dikata ramai nih... Sebenarnya dah lama buat appointment tapi asyik bertangguh disebabkan alli masuk spital dan akak sibuk berjalan2.. Sementara ada gap satu hari sebelum akak bercuti ke lumut so that ittt.. Lepas nih berdesup akak update.. Muhaaahah selalu kaa macam tu lan.. Hakikatnya non adoooo...


Published with Blogger-droid v2.0.2

2 comments:

Kuazue Mohd said...

nanti ko review ada bagus tak itu line kaler oren tu... ya.. ngeh2x... sekali tv ker???

Haitullah Azrin Aidil said...

bestnyerr~! mesti laju~!