05 December 2011

VACATION TIME ANYONE?

Akak ada dua proposal nih uols.. ada plan ke nak berholiday tahun 2012 nih.. kalau tak ada lagi moh tengok pakej yang akak dapat dari kawan akak nih.. uols pilih lah nak guna jalan udara ke jalan laut...


Note: dah update itinerary kat sini





Pakej pertama bercuti ke Beijing menggunakan perkhidmatan Udara Air Asia...


6 hari 5 malam bertarikh 23 Mei 2012 hingga 28 Mei 2012 berjumlah RM1,650.00 seorang.. semua dah include nih termasuk tiket dan ground arrangement.. bawak passport dan duit shopping jer .. berminat? 


or korang memang dah selalu naik kapal terobang.. moh kita try naik kapal laut lak...






Cruise 4 hari 3 malam melalui Ex Penang port-Phuket-Krabi dan balik Penang balik
bertarikh 22 April 2012 hingga 25 April 2012

RM1480 (quad sharing per pax)
RM1580 (triple sharing per pax)
RM1680(twin sharing per pax)


Note: dah update itinerary kat sini


boleh berfeeling feeling bagai ala skirt gaun kembang macam citer titanic tu uols.. tapi bukan part kapal karam tu yek.. hahahah so korang berminat tak?


Maklumat lanjut sila email akak or tinggal komen yek.. akak cuba balas secepat mungkin Insya-Allah...

8 comments:

Haneem said...

Yus, Nak tau ke Beijing tu dalam bulan Mei tu musim apa kat sana? Berminat sangat ngn packege cruise tu...bole beri keterangan lanjut.

Yus said...

Haneem,

Masa tu musim spring ke summer... Tapi selalunya beijing spring start april dan ends on may.. Tak sejuk laa tapi tetap chill.

Kalau berminat i boleh dapatkan itinerary n forward to ur email. Kalau nak naik cruise pun best.. Yus pun x pernah naik lagi. InsyaAllah nak pegi jugak tu.. Confirmationnak follow mesti pd awal jan nanti lambat2 tix dah mahal pulak

yantysamsul said...

Saya ada soalan, If I deliver baby in the middle of nowhere masa cruise tu, what will my baby place of birth? : on ship in middle of nowhere. Begitu kah?

*mode x puas ati x dpt g bercuti, I hetchuuuu..plan semua dkt due date*

Yang ikhlas,
Bekas model
Adik.

Yus said...

Adik place of birth tak pasti tapi kena chekidaut dapat tak offer mcm arlines kalau bersalin dalam flite penerbangan free seumur hidup utk baby tu tawww

Haneem said...

Thanks yus for the info. Belum lagi bersedia nak gi dlm waktu ni. I gi gi Beijing dulu awal taun depan. Nanti kalau nak try cruise tu I dah tau nak refer kat mana. Tapi nak bagi info bole je kat email I ni. hanim@um.edu.my

Yus said...

ok haneem,

i tunggu dorang email final itinerary.. cuma dorang dah set date je dan block ticket tuk tarikh tu... so i will email u later yek...

rinotttt said...

k.yus nk jadi tourist guide bawak bendera kecik tu ek.. huhu taun depan da pack la sis.. maybe taun taun depan lagi 1.. insyaAllah kalo panjang umor n rezeki murah.. aminnn

Yus said...

rinott..

kalau ramai pergi i kena bawak bendera kecik laa..hahahah