06 December 2011

YOU ARE AMAZING JIMAH!!!!!!

Akak dapat email dari kawan akak kat ex opis akak dulu.. we all memang selalu share everything suka duka lawak jenaka cerita.. hahahah tapi tak sangka lak kali nih dorang hantar gambar-gambar JIMAH dalam berbagai2 mimik muka.. 


masa nih dorang ada family day minggu lepas kat putrajaya wetland.. tapi yang paling akak tak menahan sampai nak tersebur air yang akak minum muka jimah time nih... serius akak tak dapat tahan diri akak nak gelak macam orang gilerrr..



Gambar jimah mendayung kayak beria2 macam nak nangis tapi mamat kat depan dia rilek jer macam pelancung menikmati pemandangan... Jimah ko dah macam bionic woman dah taw.. hahahaha.. but honestly ko memang kiutttttt...


owh jimah ada jual pinggan manggkuk dan periuk teffal dari UK sebab kakak dia nak balik for good on february 2012.. so kakak dia dah tempah satu kontena bagi mengangkut barang2 rumah dan barang2 yang bakal di jual.. murahhhhh tawww.. sila lah yek


sila lah ke link ini yek kalau nak tengok barang jualan.. akak pun berminat tapi akak nak suruh Addy sediakan tempat simpanan barang2 tersebut.. rumah akak kecik uols.. dapur lagi laa..tak ada tempat nak letak barang dahhh

5 comments:

rinotttt said...

peh.. siap wat n3 post yek.. apepun.. jimah mmg eksklusif.. ngan bisnes jual periuk belanga nye huhu

Yus said...

rinottt..

sebab gambar tu terlalu megeletek hati aku.. sesiapa yang kenal jimah mesti tahu sikap dia yang sungguh2 tu...

ps: aku siap promote blog jual barang dia tu lagi.. nanti aku kena sembur lak ngan little chick aku tu...hahahah

rinotttt said...

rugi x dpt capture aksi die tegelincir kat tanah (ala² edan kat broga dulu) hehehe bahana pakai spek mata lalat la tu smpai x nampak jalan.. jimah mmg suka wat lawak antarabangsa hahaha

jimah said...

hoiiii..ko tampal gambo kiut nie dalam blog kooo???!! peehh..malu siottt...seb baik kiut!

tapi xpe..aku maafkan ko sbb ko promo blog barang aku tuh..hah..promo la lagi..open smpi ujung dec ni je..pastu babai..

pssttt..ko nk order yg mane satu? sume ke? kekekek

Yus said...

Jimah aku banyak yang minat tapi space tu tadak.. Takper sampai hujung dec kan.. Tadi aku servey rega kat parkson... Boleh tahan gak... Wehhh ada kawan aku nak kirim barang lain boleh?